Vedlikehold av hjemmesider

Periodisk vedlikehold

WordPress, funksjoner, og utvidelser forbedres hele tiden etterhvert som utviklerne finner feil. Ved og jevnlig oppdatere vil man opprettholde sikkerhet og funksjon av nettsiden. Dette er viktig for å unngå innbrudd og for brukeropplevelsen av nettsiden. En nettside med mange sikkerhetshull vil være et lett bytte, og vil kunne påføre eieren mange ubehageligheter.  

WordPress kan stilles inn til å oppdatere seg selv. Men i tillegg må man oppdatere alle utvidelser og funksjoner manuelt samt se etter komplikasjoner som kan skape sikkerhetshull.

Vedlikehold er noe som må gjøres for at moduler skal kunne fungere sammen så nettsiden fungerer som den skal.

Vi sørger for at alt fungerer som det skal til enhver tid

Vi går regelmessig inn på nettsidene og utfører nødvendig vedlikehold. Denne tjenesten koster 1500,- kroner i året. Kundene velger selv om de ønsker å bli fakturert 1 eller 2 ganger i året for denne tjenesten. 

Hvis man ønsker å legge inn flere bilder og mer tekst etter hvert så gjør vi det til 350,- kroner timen. Vi får gjort mye på noen få timer, og antall timer for utførelse av jobben avtales før vi starter opp, så kundene på forhånd vet hva jobben vil koste.

 

Bli funnet på nett av potensielle kunder

Flotte hjemmesider selger


Kontaktskjema