Ny hjemmeside laget med WordPress

Med WordPress lages de mest responsive hjemmesidene på markedet. Med responsive menes at nettsidene tilpasser seg alle skjermstørrelser og ser bra ut på monitorer, nettbrett og mobil.

Nettsider som ikke er mobilvennlig vil laste sent, og kan føre til at kundene bare går ut av sidene. De vil heller ikke se bra ut. En nettsides hastighet påvirker også sidens rangering i søkemonitorer.

WordPress er i dag valget til de fleste når de skal lage nettsider, og brukes som plattform av 80-90% av dagens webdesignere.   

Mer bruk av mobiltelefoner

Over 50% av prosent av dagens internett-trafikk kommer fra mobiltelefoner.

Eldre nettsider er ikke mobilvennlige

Trafikken fra mindre enheter øker, og har bedriften en eldre hjemmeside kan potensielle kunder og salg gå tapt. 70% av eldre nettsider er ikke mobilvennlige.

Ny hjemmeside til bedriften for 4000,- kroner

  • Layout med bilder
  • Informasjon om bedriften
  • Bilder av ansatte
  • Kontaktinformasjon
  • Oppsett av SEO
  • Totalt 3 sider

For de som ønsker en hjemmeside med flere enn 3 sider avtales pris per side utover standardpakken med oss.

Fremgangsmåte

Vi anbefaler våre kunder å kjøpe det eneste man trenger som er domenenavn og webhotell hos Domeneshop. Dette fordi vi mener de er billigst og best på markedet. Hos de koster et .no domene 120,- kroner i året og webhotell medium som er kravet for å installerer WordPress koster 300,- kroner per år. Så man har da en totalpris på bare 420,- kroner i året, og det er kjempe billig. Hvis du ønsker å benytte en annen leverandør så er vi også åpne for det.

– Bestill webhotell og kjøp ditt domene

– Vi lager hjemmesiden din

Bilder og korte tekster er inklusiv i prisen ved bestilling av hjemmeside!